Web hosting

Štampa

Dosta vam je pretrpanih i nepodešenih servera koji nude brda i doline za 10-ak KM godišnje. Trebate provjeren, brz i siguran web hosting koji vas neće ostaviti na cjedilu. Isprobajte Windows i Linux premium web hosting - brzi Dell PowerEdge™ serveri, RAID diskovi, flat Tier-1 bandwidth, live backup podataka, te punu stručnu podršku u slučaju preseljenja sa konkuretnog hostinga.

Evo koje su naše ključne prednosti:

 

JEDNOSTAVNA ADMINISTRACIJA

WHMCS interfejs uz cPanel na Linux i WebsitePanel na Windows serverima vam omogućava da sve imate pod svojom kontrolom. Sami podešavate mailove, domene, web postavke i sve druge opcije.

 

POUZDAN I SIGURAN E-MAIL

Antivirusni i antispam filteri će zaustaviti većinu neželjene pošte već na serverima, a uz besplatno SMTP, POP3 i Webmail SSL šifriranje vaše poruke su 100% zaštićene.

 

ZAŠTITA I BACKUP PODATAKA

Vaše podatke dobro čuvamo na R1Soft Continuous Data Protection® (CDP) sustavu.


Garantujemo vam dostupnost web stranica od najmanje 99,9% (Uptime SLA)

Jedna smo od rijetkih firmi koja će vam zajamčiti da će vaše web stranice biti dostupne 99,9% vremena! Ako su vam vaše web stranice važne, a posebno ako vaš posao ovisi o njima, trebate se osigurati i biti uvjereni da će vaše stranice uvijek i bez smetnji raditi.

Dostupnost stranica mjerimo putem neovisnog Pingdom monitoring servisa. Prema tim mjerenjima, prosječni uptime naših servera u zadnih godinu dana iznosio je 99,97%.

Ako iz bilo kojeg razloga vaše stranice budu nedostupne više od zajamčenog, vratit ćemo vam novac!

Kontaktirajte nas za profil vašeg poslovanja i potreba za promociju na webu, kako bi vam ponudili najoptimalniji web hosting paket, ili odaberite jedan od ponudjenih "best buy" paketa:

       

* Za paket "Simko linux premium" dajemo besplatnu godišnju registraciju domene (.org, .net, .info)


Nudimo također i windows hosting, dizajn web stranica, kao i znatno veće pakete, o ponudi tih paketa na upit.

Komunikacijska oprema

Kontrola poslovanja

. © 2004-2015 Simko d.o.o., www.simko.ba