Kontrola pristupa i radnog vremena mrežom

Štampa

iGuard je uređaj za biometrijsku (identifikacija otiska prsta) i bezkontaktna identifikaciju "Pametnim karticama" (Smart Card) kontrolu pristupa i prisustva (radnog vremena) namjenjen poslovanju. Umjesto da koristi tradicionalni optički skaner otisaka prsta, iGUARD koristi napredniju tehnologiju skeniranja kapacitivnim senzorom, koja omoguèuje najbolje rezultate identifikacije. Ujedno za razliku od drugih sustava iGUAR ima ugraðen WEB server koji omoguæuje korištenje svih tipova raèunala za kontrolu i podešavanje ureðaja, kao Apple Macintosh, PCs & Unix terminali u mreži tvrtke, za pristup ureðaju potreban je standardni Internet Browser.

Ovisno o modelu podržava do tri načina identifikacije:

    biometrijsku – otisak prsta
    beskontaktnom karticom
    PIN identifikacija

Mrežni uređaj sa bezkontaktnom i biometriskom identifikacijom osoba. Samostalan uređaj sa ugrađenim web serverom i bazom podataka. U uređaju je programska aplikacija kojom je moguće pristupiti bazi podataka unutar uređaja i ovisno o predanim parametrima izlistati podatke o pristupima osoba.

Osoba se identificira beskontaktnom RF identifikacijskom karticom ili otiskom prsta na kapacitivnom senzoru veličine 1,2 x 1,5 cm ili unosom PIN-a na tipkovnici uređaja.

Vrijeme prepoznavanja otiska prsta je manje od 1 sekunde.

Ugrađena memorija može pohraniti do 1000 osoba i 10000 zapisa o prijavama na uređaj.
Razmjena podataka između uređaja na mreži zaštićena je SSL protokolom.
Pristup bazi ODBC i mogućnost izrade jednostavnih izvještaja
koristeći standardni Microsoft Office alat EXCEL.

Nudimo uslugu prodaje i instalacije ovog sistema, kao i izradu i printanje identifikacijskih kartica. Također nudimo i prateći software u slučaju potrebe za detaljnom kontrolom i izvještajima.

Komunikacijska oprema

Kontrola poslovanja

. © 2004-2015 Simko d.o.o., www.simko.ba